Vilu po své mamince nabytím plnoletosti zdědil její syn Artur Štaidl (18). Ten si ovšem nechce jitřit rány a zbytečně si vyvolávat bolestné vzpomínky, které na dům v Uhříněvsi a svou matku, jež před 10 měsíci skočila pod vlak, bohužel už navždy bude mít. Proto se po poradě s tátou Ladislavem Štaidlem a s pomocí svého právního zástupce, kterého mu dělá jeho nevlastní bratr Jiří Štaidl, rozhodl dům prodat. Dokonce už našel kupce.

O dům projevila zájem bývalá brněnská zastupitelka Marika Králíková. Králíkové dům ke koupi nabídnul právě Jiří Štaidl. S tím se však nehodlá smířit Josef Rychtář, který, ač nemá na dům jakýkoli nárok, začal ženu zasypávat nadávkami, které vylovil snad v tom nejsmrdutějším kanále, a vyhrožuje jí.

„Ty stará rakovino, zajímej se o to, kam tě zakopou, aby tě nechodili pochc*vat psi,“ napsal v jedné zprávě nechutný Rychtář. Další byly ještě horší. „Tebe ty stará hyeno p*chal slepej pes a vrazilo se ti to na mozek. Smrdíš až sem, umyj si tu smradlavou...,“ napsal jí a pak jí dokonce začal vyhrožovat.

„Vyhrožuje nám, že už ví, kde bydlíme, a že si nás najde. Že nás zabije, jestli to koupíme. A mně píše hrozné a nechutné esemesky. Je mi z nich úplně špatně,“ řekla Blesk.cz. Králíková. Z Rychtářových odporností byla natolik v šoku, že na něj podala trestní oznámení.

Není to navíc poprvé, co měla tu čest poznat Rychtářovu nevymáchanou pusu. Podle serveru Super.cz mu před několika měsíci poslala zprávu, že on má na rukou krev Ivety Bartošové.  „Pak začala neuvěřitelná smršť sprostých esemesek. Zhroutila jsem se z toho, jsem v péči psychologů, beru léky a bojím se vyjít ven, aby mi neublížil,“ řekla Králíková serveru Super.cz.

Fotogalerie
10 fotografií