Po více než sedmi letech čekání na oficiální ukončení jejich manželství je dnešní verdikt rozvodového řízení pro oba manžele obrovská úleva. Milan Šteindler se dostavil k soudu, který měl začít v devět ráno, s pětiminutovým zpožděním, z čehož si jeho právník utahoval. „Zmeškat měl svoji svatbu a ne rozvod,“ bavil se na účet Šteindlera. „Zdržel jsem se v zácpě,“ okomentoval herec svůj pozdní příchod.

Rozvodové stání muselo být po několika minutách navíc přerušeno. Nastala totiž bizarní situace. Ze spisu se vytratil oddací list a nikdo netušil, kde by mohl být. Šteindler byl po celou dobu stání notně nervózní.  „Je to životní událost,“ vysvětlil svůj neklid.

Ještě než soud Šteindlera s manželkou definitivně rozvedl, hercův právník se nechal slyšet, že šance na usmíření je nulová. „Jejich manželství je nenávratně pryč. Manželka mého klienta má už stejně jiný vztah,“ reagoval na nového přítele Šteindlerovy manželky Jany. Po sedmi letech dlouhých tahanic a neshod si kolem půl desáté manželé vyslechli – rozvedeno. Celé stání trvalo zhruba 30 minut.

Video
Video se připravuje ...

Steindler odchází od soudu  Martin Hykl

Fotogalerie
9 fotografií