Každé ráno cvičí pět tibeťanů a pravidelně trápí tělo v bazénu. „Snažím se dělat všechno proto, abych se vyhnul nepříjemným chorobám. Těch se bojím. Ráno pro sebe musím mít dvě hodiny, než vyrazím z domu. To mi tak akorát stačí, protože já o sebe velice dbám, musím se důkladně oholit, učesat jak bych tak řekl, použít různé spreje. A co je podstatné, musím se ráno procvičit. Mám rituál, který musím udělat každý den. I kdyby bylo půl páté ráno. Když toto neudělám, nejsem ten den vůbec svůj,“ práskl na sebe herec v dokumentu TV Barrandov Tajemství Jana Přeučila, který běží dnes večer.

Myslím si, že je to metrosexuál, metrosexuál průkopník v tom dobrém slova smyslu,“ vyjádřil se na téma Přeučilovy přehnané péče o sebe jeho kolega a kamarád Jiří Krampol a jeho slova potvrzují i další hercovi kolegové.

Dnešním slovníkem asi skutečně je metrosexuál,“ zauvažoval Jiří Lábus.  Nálepce metrosexuál se nebrání ani sám Přeučil. „Možná bych to trochu poopravil. Já bych chtěl, abych působil jako příjemný gentleman,“ uzavírá herec, který ze všeho nejvíc miluje plavání.

Fotogalerie
7 fotografií