Nezapomenutelná Tornádo Lou z filmu Limonádový Joe už týden leží napojena na přístroje v jedné pražské nemocnici. „I když to je právě maminka, která razí učení milovat své nemoci, tak v tuhle chvíli za ni šťastná není. Máme o ni velkou starost,“ svěřila včera Blesku hereččina dcera Zuzana.

„Dneska poprvé se mi zdála trošku lepší. Ptala se paní doktorky, kdy už bude moct zase začít pracovat... Tak to nás potěšilo, že má chuť do života,“ řekla Hášová s tím, že maminka je velká bojovnice, která se jen tak nevzdává.

„Situace je pro nás ostatní velmi těžká, ale maminka je statečná a bojuje, i když jí opravdu není dobře...,“ zakončila dcera Květy Fialové se slzami na krajíčku.

Video
Video se připravuje ...

Květa Fialová po infarktu bojuje o život! A ombudsmanka proti lazaretům hrůzy! Blesk TV

Buddhistická modlitba

„Ať se stanu v každé době, nyní a navždy, ochráncem těch bez ochrany, vůdcem pro ty, co ztratili cestu, lodí pro ty, kteří plují přes oceány, mostem pro ty, kteří přecházejí řeky, úkrytem pro ty, co jsou v nebezpečí, svítilnou pro ty, co nemají světlo, útočištěm pro ty, co nemají kde hlavu složit, a sluhou pro všechny potřebné...“

Tato buddhistická modlitba je krédem Květy Fialové. Kéž jí přinese zdraví!

Fotogalerie
10 fotografií