Váchova přítelkyně Markéta zrovna dneska slaví narozeniny – šli je tedy oslavit na premiéru filmu podle světového bestselleru. „Knihu jsem zatím nečetl, ale hodně jsem o ní slyšel, a protože má přítelkyně narozeniny, tak jsme vyrazili. Pokud nás film zaujme, tak si knihu rozhodně přečtu,“ uvedl Vácha.

„Se sexem to máme raději v soukromí, ne jak v tomto filmu. Moc na odvážné věci nejsme,“ prozradila Markéta. Lukáš se smíchem dodal: „Já ty zkušenosti mám, ale to bylo dřív.“

Syna Andrého hlídali doma rodiče Ochotské. A tak si pár mohl vyrazit do společnosti. „Jsem tahle poprvé po porodu venku. Už jsem potřebovala vypadnout mezi lidi,“ svěřila se Aha! Ochotská. Její partner vůbec nevěděl, na jaký typ filmu jde. „Řekla jsem mu to až po cestě! My teď sex nemáme, ještě to musí Lukáš týden vydržet,“ svěřila se Michaela, která je v šestinedělí. 

Sexy snímek 50 odstínů šedi přilákal samé hvězdy. Akci moderovala Eva Decastelo v sado-maso oblečku. Také všechny v sále upozornila, že pokud se jim film nebude líbit, zpráská je bičíkem. „Když jsem četla tu knihu, není v ní žádná scéna, kterou bych nezvládla,“ svěřila se Eva.

Fotogalerie
8 fotografií