Holubová se chytla jednoho z triků k lepší postavě, které kolují po internetu. "Tak, a mám tady pro některé z vás výzvu, "cvičím" to už nebo teprve dva dny. Vůbec mi to nedělá problém, takže to asi cvičím špatně," pochlubila se herečka na sociální síti. A jako důkaz, že si nevymýšlí, přidala dvě fotografie z šatny, kde třicetidenní výzvu pro pevné břicho, absolvuje. 

Eva se sice snaží udržet své tělo přesně podle instrukcí a obrázku na výzvě, ale v zádech se prohýbá. Na rozdíl od počítačem nakreslené ženy, má Holubová trup velmi nízko u země.

"Z toho co je vidět mohu hodnotit pouze záklon hlavy, který je způsobený tím, že se Eva Holubová při cvičení fotí. Předpokládám a v zájmu zdraví její krční páteře i doufám, že tak i necvičí," řekl Blesk.cz fitness trenér a nepotvrzený přítel Hanky Mašlíkové André Reinders.

Tím, že herečka neprovádí cvik úplně tak jak by měla, si je vědoma i ona. "Až dotočím (sitcom Rudyho má každý rád - pozn. red.), ukážu svůj styl odbornici. Asi budu muset začít od začátku, ale já cvičím i teď přesto. Abych si vytvořila návyk cvičit," říká sebejistě. Tak uvidíme, jak jí půjdou selfíčka za 30 dní.

Fotogalerie
6 fotografií