I když to není na nastávající matce téměř znát, měla by rodit už za měsíc. V kabátě ale vůbec nevypadá, že je těhotná. „Má jen malé bříško, skoro nepřibrala, nepřejídá se,“ prozradila rodinná přítelkyně.

Karolína Štaidlová je v sedmém nebi. Po dítěti vždy toužila. Teď se jí splnil sen, v nějž už pomalu přestávala věřit. Termín porodu svého prvního potomka má navíc velice blízko datu narozenin otce Ladislava.

Ten oslaví 10. března kulatou sedmdesátku. Mohl by od dcery dostat ten nejkrásnější dárek. „Láďa je spokojený, že se rodina rozrůstá,“ svěřila žena blízká klanu Štaidlů.

Bude to Talpa

Od syna Jiřího (39), který je uznávaným právníkem, už má skladatel dvě vnučky. Teď přibude první vnuk. Bude to Talpa po tátovi.

Nastávající otec David Talpa (45) má z předešlého vztahu dceru, takže i pro něj bude kluk novinkou. „Karolínin partner do rodiny skvěle zapadl,“ tvrdí kamarádka rodiny.

„Je to sportovec, takže si se svými švagříky Jirkou, Honzou a Artíkem dobře rozumí,“ uzavřela.

Víte, že?

Nastávající tatínek je synem herečky a dabérky Hany Talpové (76), jejímž hlasem mluví Jessica Fletcherová v seriálu To je vražda, napsala. David Talpa byl reprezentant ve squashi a nyní ho trénuje.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná dcera Štaidla. Martin Hykl

Fotogalerie
9 fotografií