Nora Mojsejová přišla v úterý ráno před devátou hodinou k bratislavskému soudu, kde musí opět čelit obžalobě, která je proti ní a dalším šesti lidem vznesena kvůli podvodu a neodvádění daní. Loni v listopadu předseda trestního senátu uložil Noře pokutu ve výši 20 tisíc korun.

Mojsejová tehdy k soudu nepřišla a třikrát poslala omluvenku od lékaře. Předseda senátu jí v omluvě však nevyhověl a oznámil, že pokud se v budoucnu Nora nedostaví k soudu osobně, nechá ji předvést policií.

To nejspíš podnikatelku vylekalo, a tak ráno k soudu naklusala. Měla za sebou ale velmi náročnou noc. Společně se svými přáteli uspořádala večírek, který se protáhl až do pozdních hodin. „Končíme, záverečná, 02:56,“ hlásila Mojsejová na svém profilu sociální sítě. A nezapomněla k tomu přiložit fotografii z mejdanu.

A že to byla pořádná párty. Kromě sklenek na víno na stole ležela mísa s cukrovím, čerstvé ovoce, talířky od jídla, káva, nějaké to nealko, ale také několik krabiček od cigaret a vrchovatě plný popelník. Je tedy obdivuhodné, že Nora po tak náročném večeru zvládla dorazit k soudu včas.

Fotogalerie
8 fotografií