To, o čem si koncem ledna štěbetali už i vrabci na všech fotbalových stadionech, je potvrzeno. Nejkrásnější sporťačka je zamilovaná! Jejím vyvoleným je po vztahu s hokejistou Jiřím Tlustým (26) mnohem méně úspěšný sportovec, který nepůsobí ani v zahraničí, ale kope Synot ligu v Jihlavě za FC Vysočina (zatím 56 zápasů). Nosí ovšem stejné příjmení jako kanonýr Caroliny Hurricanes. Jako by se Puhajková chtěla jednou mermomocí jmenovat Tlustá!

Inna je tak moc zaláskovaná, že svému blonďákovi dokonce dělá řidičku. V pondělí ho dovezla až před jeho byt v pražských Vršovicích. A to všechno v brzkých ranních hodinách. Láska zkrátka nebere ohled na oběti ani čas.

Důkazem toho, že je Inna až po uši zamilovaná do Petra, je jejich čtvrthodinové líbání a hlazení v autě i zamilované pohledy při loučení. Přestože je jejich jazykové utkání v autě jasným důkazem jejich vztahu, Inna ani Petr se zatím ke svému vášnivému pondělnímu loučení nevyjádřili.

Video
Video se připravuje ...

Sexy sporťačka ulovila fotbalistu! A Hruška v práci po psychickém sesypání redakce Blesk TV

Galerie jejích »trofejí«

Muž č. 1: Hokejista Jaromír Jágr (42)

Charakter vztahu: oficiálně spolu chodili šest let. S hokejovou legendou zažila svůj nejdelší vztah. Chvílemi to dokonce vypadalo, že Inna bude tou, kdo dotáhne legendu legend až k oltáři. Ale nevydrželo jim to... Dodnes ale s Jaromírem udržují velmi vřelý vztah.

Muž č. 2: Hokejista Jiří Tlustý (26)

Charakter vztahu: mlžila o něm. Puhajková okomentovala až rozchod. „Rozešli jsme se před dvěma měsíci a byl to takový vztah nevztah, moc to nešlo držet na dálku,“ svěřila se v červenci. Nepomohlo ani to, že Tlustý býval Jágrův kámoš z Kladna...

Muž č. 3: Tenista Radek Štěpánek (36)

Charakter vztahu: přátelství. „S Radkem nás pojí dlouholeté přátelství. Nic víc, nic míň,“ okomentovala pusu na rozloučenou na parkovišti před televizí Nova. Že by mezi nimi bylo cokoli víc, ale oba tvrdošíjně odmítali a odmítají...

Muž č. 4: Fotbalista Petr Tlustý (29)

Charakter vztahu: nevyjadřuje se k němu. První muž po Jágrovi, se kterým byla přistižena při vášnivé líbačce. O jejich vztahu se po Praze mluvilo už pár neděl, až fotoreportérům Blesku se je ale podařilo načapat pohromadě!

Fotogalerie
12 fotografií