Na znovuotevření pražského klubu Ornella Koktová přišla v doprovodu své kamarádky, která jí šla za svědka na nedávné svatbě. Přiznala, že je na večírku po delší době, a jelikož se její manžel Josef Kokta staral o jejich syna Quentina, mohla se nerušeně bavit.

Máme to rozfázované. V podvečer koukáme na Ulici, mezi přestávkami ho umyju, potom chvíli sedíme, on pije a tak a kolem osmé jde spát,“ popsala Ornella synův večerní program. Quentin za měsíc oslaví třetí narozeniny a mezi ostatními dětmi už si začíná prosazovat svou. „Byli jsme nedávno v restauraci, kde byl dětský koutek. On tam přišel a zfackoval sedmiletého kluka. Je trochu drzoučkej,“ přiznala Koktová agentuře Hermína s tím, že jinak s dětmi komunikuje normálně.

Jakmile ho ale svěří do rukou svého Pepy, znovu se v ní probudí mladistvá energie. Na večírek se totiž oblékla do zcela průhledné sítě, pod kterou měla černou podprsenku. „Nejdřív jsem si chtěla vzít šaty s výstřihem na zádech, ale pak jsem vymyslela tohle. A Pepa nebyl proti,“ svěřila se s rošťáckým úsměvem Ornella. Její odvážný outfit obdivovala Kateřina Kristelová. Nebo spíš Ornelle záviděla velikost jejích přírodních ňader, protože ona za ta svá umělá musela zaplatit.

Video
Video se připravuje ...

Štikovi krachují, prasečí chřipka a mejdan pro (ne)zvané z Facebooku! redakce Blesk TV

Fotogalerie
9 fotografií