Účtenka z restaurace v Severní Karolíně, kde hokejista Jiří Tlustý působí, usvědčila Agátu Prachařovou ze lži. „Nemáme krizi, ale Agáta mi lhala,“ zuřil začátkem týdne její manžel Jakub. Uplakaná Agáta se snažila situaci zachránit, když začala v telefonátu s Blesk.cz vysvětlovat, jak je její manželství spokojené. „To rozhodně není vyjádření za nás oba,“ bylo v telefonu slyšet Prachaře.

Prachařová pochopila, že tudy cesta nevede, a tak zkusila jinou fintu. Na svůj facebookový profil vystavila pro fanoušky jako důkaz fotografii s obrovskou květinou se vzkazem „Děkuju a miluji tě,“ který byl určen jejímu muži.

Dvě hodiny poté zkoušela odlákat pozornost falešným těhotenstvím. „Jdu zaregistrovat Jakuba, zítra rodí,“ pokusila se Agáta o vtip. Ha ha ha. K tomu přiložila fotografii s plakátem o registraci těhotných žen. Ani to jí však nepomohlo zamaskovat krizi v jejím manželství.

Uběhlo pár hodin a Agáta opět nezapomněla na sociální síti upozornit své okolí na to, že Jakub Prachař je muž jejího života. Není potřeba ani dodávat, že ihned po zveřejnění hádky zásobovala internet jejich společnými fotkami.

Završila to zatím včera večer poslední fotkou z romantické večeře, kde byl s Prachařovými také Libor Bouček, který se na fotografii tváří stylem „Já tu vůbec nejsem“. Usmiřovací prý byla také jejich nedávná společná dovolená ve Španělsku. Jak ukázaly dny po jejich návratu, plán Agátě podle jejích představ nevyšel. Co bude dál?

Fotogalerie
7 fotografií