Zpěvákova smrt zasáhla nelítostně do života jeho ženy a dcery. Noemi svého tátu nestihla ani pořádně poznat. „Každou volnou chvíli, kterou Péťa měl, věnoval jí. Myslím, že zažili hodně pěkného,“ svěřila Blesku Eva Muková. „Noemi to má stále v sobě, a právě proto, že Petr byl takovým člověkem, jakým byl, nedá se na něj zapomenout,“ míní vdova.

Nejmladší ze tří Mukových dcer pomalu dospívá a čím dál víc se podobá svému otci. „Někdy se až leknu, jak velká podoba tam je. Hraje na klavír, zpívat se zatím stydí, ale je to v ní. Denně spolu posloucháme Petrovy písničky,“ prozradila Eva, která se odstěhovala z Prahy za svou rodinou na Slovensko.

S manželovou smrtí se ani po pěti letech nevyrovnala a o potenciálním partnerovi nechce ani slyšet. „Nikoho za Petra nehledám. Zatím je ve mně pořád Petr a neobjevil se nikdo, kdo by ho nahradil,“ dodala vdova smutně.

Příběh Petrových posledních hodin: Byl krásný květnový večer, zpěvák se vydal na pražský koncert kapely Kiss. Po něm se přesunul do baru v centru Prahy, kde bouřlivě slavil senzační vítězství českých hokejistů ve finále mistrovství světa 2010 nad Rusy (2:1). Domů se vrátil nad ránem. „Ještě jsem mu otevírala dveře. Šla jsem ale spát dolů k malé. A pak jsem ho ráno našla... Na to nikdy nezapomenu. To bylo strašné,“ popsala manželka Eva osudný 24. květen 2010. Pitva prokázala, že Petr Muk v době smrti měl v krvi přes dvě promile alkoholu. Mimoto se v jeho těle našly stopy antidepresiv. Pravděpodobně se udusil ve spánku vlastními zvratky.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Muk by měl 50! Co o něm ví dcera? A pohádkově bohatý Berdych! redakce Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií