Z české produkce je známá z Rafťáků, Venkovského učitele, Bobulí či aktuálně ze seriálů Znamení koně a Případ pro exorcistu. Na uvedení čeká i Reportérka, pětadvacetileté Terezy Voříškové je zkrátka nyní všude plno. V aktuálním rozhovoru pro Magazín Práva se však rozpovídala o natáčení mimo ČR - se zahraničními štáby.

V seriálu Borgiové si přelepila prsa náplastmi

Voříšková zavzpomínala třeba na natáčení historického seriálu Borgiové, který je plný odvážných scén hlavních protagonistů i protagonistek. "Byla jsem naopak jediná herečka, která se tam nesvlékla. Měla jsem to ve smlouvě. Došlo to tak daleko, že jeden člen štábu, nebudu ho jmenovat, ze mě rval kostým, ale já jsem to vyřešila. Jedna německá kolegyně mě před ním varovala, protože je proslavený svou drsností. Tak jsem si přelepila prsa náplastmi. A měl smůlu. Já se svléknu, pokud k tomu bude důvod, ale v Borgiech se svlékala každá, takže tam žádný důvod nevidím," řekla Právu Voříšková.

Vlastní karavan a Sean Bean

To natáčení seriálu Pohřešovaný bylo jiné kafe. "Luxus, kterým vás dokáže zahrnout americká produkce, je neuvěřitelný," řekla Právu Voříšková. V Pohřešovaném si Voříšková zahrála po boku velkých hvězd - Seana Beana či Ashleyho Judda. A vzpomíná na to ráda. "Zaplatili mi učitele jazyka, kurzy střelby, bojového umění. Žila jsem v tom asi rok. Přiletěli jsme třeba do Istanbulu, kde na mě čekal řidič, otevřel mi dveře, já usedla na zadní sedadlo, tam jsem měla přichystaný mobil a taštičku s uvítacím dopisem. Bylo to celé jako z akčního filmu. Jedu do hotelu, kde těsně přede mnou přijíždí Sean Bean, číhají tam na něj paparazzi, Sean Bean si kryje tvář a proběhne do hotelu. Prostě sranda. Oni mě fakt rozmazlovali," říká v Magazínu Práva mladá česká herečka.

K dispozici prý měla i vlastní karavan, na plac šla vždy s asistentem. Další americkou nabídku však prý odmítla a vrátila se do Česka. Je prý fixovaná na Prahu a rodinu. Několik kontaktů jí však zůstalo, a tak se mohla pustit s kanadskou produkcí do točení seriálů Clay´s P.O.V. (Clayův úhled pohledu) režiséra Paula Donovana.

Fotogalerie
9 fotografií