Diváci je znají z pořadu Česko Slovensko má talent, kde se dostali až do finále a měli velkou přízeň zpěvačky Lucie Bílé či Jana Krause. Také z jejich více jak dvacetiletého objíždění kulturních domů v Česku. Teď je konec.

„Na posledním vystoupení nám bylo oznámeno, že členové Saša, Nadja a Valerie mají už nějak dost tohoto kočovného života a chtějí si najít normální práci a že končí,“ řekl Blesk.cz Lukáš alias Paula. Na tom by nebylo nic divného, a dokonce by se to setkalo s pochopením, kdyby… „Přišel velký šok, najednou se na sociální síti objevilo oznámení, že naši tři členové odcházejí k jiné skupině a budou působit tam,“ popsal následující vývoj Ladislav Černý, který celou show moderuje.

Skupina Screamers má jen měsíc do premiéry nového programu, na který už v tuto chvíli vyprodává představení a kulturní domy po celé České republice. „Už během týdne bude řešit nábor nových členů z řad travesti kolegů. Budeme přijímat jen ty nejlepší a dá se říct, že uděláme vše pro to, aby na tom náš divák vydělal a opět se skvěle bavil,“ dodal Ladislav Černý.

O tom, jaké poměry panovaly ve skupině Screamers, stejně jako v celé české travesti scéně, by se daly vyprávět doslova legendy. „Tohle jednání po tolika letech spolupráce beru jako kudlu do zad a mám velký problém se s tím vyrovnat, ale to je život a my jedeme dál pod původním názvem, jen v jiné sestavě,“ zakončil moderátor Černý, který se momentálně potýká s vážnými zdravotními problémy – rakovinou.

V šoku z celé situace budou i Ilona Csáková nebo Lucie Bílá, stejně jako Eva Pilarová, které jsou velkými fanynkami této oblíbené skupiny.

Fotogalerie
7 fotografií