Marcela Augustová

V televizi začínaly zhruba ve stejný čas, v devadesátých letech, Augustová dělala nejdříve krajskou redaktorku. „Marcela je stejná celou dobu,“ řekla o ní Voldánová v bilančním rozhovoru pro časopis Téma. To, že by byly ale bůhvíjaké kamarádky, však neřekla. „Jsme kolegyně, v tom nejlepším slova smyslu. Vždycky jsme si vyšly vstříc. Což ovšem neznamená, že bychom jedna nebo druhá nějak lpěly na televizních přátelstvích. Obě jsme tak trochu sólistky,“ přiznala Voldánová.

Marcela Augustová
Autor: Herminapress.cz

Daniela Drtinová

Voldánová přiznala, že pracovní vztah s Danielou Drtinovou, která televizi také před několika měsíci opustila, protože se jí nelíbily tlaky, které byly vyvíjeny na objektivitu zpravodajství, přešel do opravdového přátelství. „To je kamarádka, kterou jsem v televizi získala a kterou budu mít až do smrti,“ řekla Voldánová.

Daniela Drtinová
Autor: Archiv ČT

Jakub Železný

„Jakuba mám moc ráda, velký profík a gentleman k tomu. Ač by to s jeho genetickou výbavou nemuselo být očekávané, bývá i tím pokorným a naslouchajícím,“ říká Voldánová o synovi bývalého ředitele TV Nova Vladimíra Železného.

Jakub Železný
Autor: Archiv Blesk

Daniela Písařovicová

Je to strašně šikovná holka, jde jí to, a navíc dobře mluví. Je chytrá, hezká a sexy. Téměř vražedná kombinace. Z legrace jsem jí říkala, že se jí chlapi musí hrozně bát. Ale opak je pravdou…“ prozradila o Písařovicové Jolana.

Daniela Písařovicová
Autor: Herminapress.cz

Aneta Savarová

Ta se ještě musí o svoje místo na slunci poprat. Nemá za sebou takovou praxi jako její tři kolegové, takže to má i očividně těžší,“ soudí Voldánová.

Aneta Savarová
Autor: archiv ČT a Blesku

Voldánová byla po svém oznámení, že odchází z Událostí, které nečekaně učinila v závěru živého vysílání hlavní zpravodajské relace ČT 16. června 2013, ještě rok na neplaceném volnu. Možná trochu zadní vrátka, aby se mohla případně vrátit, snad její šéfové doufali, že by si to mohla ještě rozmyslet.

Teprve před půl rokem v televizi skončila nadobro. Nyní je na volné noze a tvrdí, že jí to vyhovuje. Dělá si drobné projekty, je nezávislá, má hodně času na svou rodinu, což si pochvaluje. O budoucnosti konkrétně příliš mluvit nechce. Svěřila se, že s Českou televizí připravovala jeden projekt, jeho pilotní díl se však nelíbil příliš ani vedení, ani jí samotné.