„S Ivankou si rozumíme! Naučila tátu a holky komunikaci přes internet, mohli jsme být proto ve spojení. Je to trpělivá a starostlivá žena,“ svěřila Dominika. „Samozřejmě po návratu domů, pokud bude potřeba, ráda sestřičky pohlídám nebo si s nimi udělám program,“ nabízí.

Pokud jde o tátu, má s ním krásný vztah. „K tátovi vzhlížím odjakživa, je to pro mě hrdina. Mám pocit, že mezi sebou máme v posledních letech nějaký lepší vztah. Takový vřelejší,“ doplnila Gottova dcera. A táta Karel? Dominice prý s Ivanou s čímkoliv pomohou. „To je přece samozřejmé, bude u nás kdykoliv vítána! A pokud jde o klíče od Bertramky – ona bude bydlet s maminkou, ví, že táta má vlastní život. Ale opakuji – bude u nás kdykoliv vítána!“ zdůraznil Gott.

Dominika se připravuje na návrat domů. V Česku si shání práci v oboru kosmetika a estetika, který ve Finsku studuje. Pokud jde o bydlení, už má také jasno. Bude žít s maminkou Antonií Zacpalovou (78).

O dobrých vztazích s rodinou svědčí i fotky Dominiky na sociální síti. Jsou z výletů s tátou Karlem, jeho ženou Ivanou a sestřičkami Charlottkou (8) a Nellinkou (6). Společně se potkávají hlavně v létě okolo Gottových narozenin. V minulých letech spolu byli třeba na Dětenickém zámku nebo v Babišově Čapím hnízdě za Prahou. Tam loni Karel slavil půlkulatiny. Nutno připomenout také řadu dovolených u moře, které Dominika s tátou a nevlastní mámou prožila.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Gottová se rozešla s mužem, vrátila se domů! A pedofil nebo otec? redakce Blesk.cz

Fotogalerie
11 fotografií