Stejně jako Eliška Bučková dodnes nepřiznala, že má silikony, mlží také o dalších zkrášlovacích pomůckách. Na přehlídce Natali Ruden se před týdnem objevila s kačeřími rty a modřinou na čele, která jí pravděpodobně zůstala po vpichu injekce botulotoxinu, jenž má vyhladit vrásky. „Rty mám plné díky speciálnímu lesku. Je v něm nějaká látka, která vám opticky rty přifoukne,“ tvrdila na přehlídce modelka.

O týden později na přehlídce šatů Petry Kociánové se rozčilovala, že ji okolí nazývá chodící plastikou, a bránila se. „Já jsem zkoušela výplně, to nepopírám, to zkoušela asi každá holka. Ale to bylo asi před rokem a půl. To bylo léto a málo akcí, tak si toho ani nikdo nevšimnul. No a teď, když to není pravda, to o mně začnou psát! Přitom já teď jedu dost na přírodno, sundala jsem řasy i nehty a neopaluju se v solárku,“ dušovala se Bučková.

Podotkla, že právě tehdy si uvědomila, že vypadá dost nepřirozeně a vulgárně, a tak s tím přestala. "Mám výrazné rysy, a kdybych si ještě nechala napíchat pusu, každý by to poznal a nebylo by to hezké,“ řekla Eliška agentuře Hermína.

I kdyby Bučková skutečně nepodstoupila zvětšení rtů a vyhlazení vrásek, i tak má za sebou několik plastických operací. Chirurgicky jí už upravovali uši, záhadně se jí zvětšilo také poprsí, poté podstoupila operaci očí a následně i zubů.

Video
Video se připravuje ...

Botoxová jízda Bučkové: Rty jak kačer, modřiny na čele a bez zubu! Mirka Dvořáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
17 fotografií