Moderátor si ve čtvrtek ráno umístil na svůj profil na Instagramu romantickou fotku sebe a Petry, k níž přidal velký nápis „Petro, je Konec“. Že se nejedná o žádný vtípek, pak přiznal serveru Super.cz. „Chci potvrdit, že jsme se s Petrou Faltýnovou definitivně rozešli. Je to společné rozhodnutí. Žádné výčitky. Přeji jí hodně štěstí. Je konec,“ řekl.

Podle serveru ruply Marešovi nervy, když se jeho milá odstěhovala do Ameriky. Kopačky prý dostala, když se na otočku vrátila zpátky.

„Ano, je to pravda, s Leošem jsme se rozešli už před nějakou dobou. Rozhodla jsem se vydat jinou životní cestou. Dále to nebudu komentovat,“ napsala Blesk.cz ve svém vyjádření Petra Faltýnová.

Čerstvě nezadaný Mareš ovšem nezahálí. Na nedávném soustředění České Miss na Kapverdách dělal velmi přátelskou společnost své kolegyni Ivě Kubelkové, s níž ve chvílích volna chodil na pivko. Dvojice se neubránila ani lehkým, samozřejmě přátelsky důvěrným dotekům.

Po návratu ze soustředění navíc Mareš prohlásil, že ho čím dál více přitahují ženy kolem padesátky. Těch nezadaných je dost. Kdyby ho žádná nechtěla, nějaká missí dvacítka se určitě najde...