Perfektně tvarované nožky, které během premiéry komedie Ani spolu, ani bez sebe Jana Paulová dávala na odiv v černých punčochách, byly pro mužské publikum pastvou pro oči. Paulová předvedla luxusní postavu, kterou si i ve svých letech pečlivě udržuje. I tak si ale nevěří a během hry diváky bavila utahováním si ze sebe samotné. „Nebojte se, víc se odhalovat nebudu. To má být komedie, ne tragédie,“ vtipkovala Paulová na začátku, když se svlékla do krajkového korzetu.

Díky svým tvarům, elánu a jemné tváři téměř bez vrásek by Paulová mohla s klidem konkurovat o dvě generace mladším kolegyním. A co víc, dokonce i své krásné dceři Anežce. Ta s mámou ochotně pózovala fotografům a při pohledu na ně bylo jasné, že jablko nepadá daleko od stromu. Anežka zdědila po matce nejen krásu, ale i perfektní postavu.

Anežka, kterou má Paulová s manželem Milanem Svobodou, přišla na jeviště během děkovačky nejen proto, aby své matce předala květiny, ale také poklonit se divákům. Komedii totiž přeložila z francouzštiny. „Tuto komedii jsme objevily s mojí dcerou v Paříži, kde sklízí veliký úspěch a je stále vyprodaná, takže jsme ji doporučily i pro české publikum,“ svěřila se pyšná Paulová. Mladší dcera Paulové přijela za mámou z Francie, kde v současnosti žije a studuje.

Fotogalerie
15 fotografií