Olze Menzelové se podařilo utajit celé těhotenství, a dokonce i porod své druhé dcerky Evy Marie. V utajení se snaží být i teď, když už je dcerka na světě. Zahalená v červené huňaté čepici, černém outfitu, v němž rozhodně nevypadala, jako by před pár dny porodila, ale působila štíhlá jako laňka, a v tmavých brýlích na nose je k nepoznání.

Takto maskovaná si Menzelová vyšla na odpolední procházku v pražských Košířích. Doprovázela ji neznámá žena, která v náruči nesla čivavu, kterou Olga koupila své první dceři Aničce. Šestiletá Anna pomáhala mámě tlačit kočárek, kde spokojeně dřímala její novorozená sestřička.

K dokonalému rodinnému štěstí na procházce chyběl už jen manžel Jiří Menzel, který se jinak ale o rodinu vzorně stará. Aničku vyzvedává ze školky, za Olgou a dětmi pravidelně dochází. A to i přesto, že starší Anička není jeho biologickou dcerou (jejím otcem je režisér Jaroslav Brabec – pozn. red.) a ve vzduchu stále visí otázka, zda druhé dítě Menzelové je skutečně oscarového režiséra. „Jsem rád, že to dítě je. Jméno jsme vybírali s Olgou společně, je to Eva Maria,“ prozradil režisér Blesk.cz krátce po narození holčičky. Dokonce byl i u porodu, svěřil se.

Fotogalerie
6 fotografií