Život sympatické Dominiky, která je věrným otiskem svého táty, je v poslední době v troskách! Její životní partner, muzikant Timo Tolkki, do kterého se před více než 13 lety zamilovala a za nímž také do Finska odešla, trpí vážným psychickým onemocněním. To ho také přimělo k odchodu z finské metalové kapely Stratovarius, v níž byl velkou hvězdou.

„Má maniodeprese, které se ukázaly v pokročilém stádiu leckdy nebezpečné! Přinejmenším nesnesitelné pro společné soužití,“ svěřila Dominika Blesk.cz. „I když má světlá a klidná období, nikdy nikdo neví, kdy pohroma zase vypukne. Proto odcházím, ačkoliv je mi ho nesmírně líto. Ale nechci si zničit zbytek svého života,“ zdůvodnila Gottova dcera své rozhodnutí, které ani pro ni nebylo lehké.

Maniodeprese se u Tima projevily až po několika letech vztahu s Dominikou. „Po mém odchodu zůstaneme na každý pád přátelé, protože Timo mi nikdy vědomě neublížil. Pouze jeho nemoc je zákeřná a poslední léta se ještě zhoršila! Budu však vždy doufat, že lékaři najdou jednoho dne řešení,“ věří Dominika, která nemá potomky. Doteď je nechtěla. Ale vždy tvrdila: Nikdy neříkej nikdy!

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Gottová utekla od muže, vrátila se domů! A pedofil nebo otec? redakce Blesk.cz

Ubíjející zima

Do rodného Česka se chce Gottova dcera vrátit už během února. „Bez šťastného partnerského vztahu mne ve Finsku nic nedrží, naopak! Země je mořem izolována ode všech atraktivních destinací a zima mě již v mém věku ubíjí. Temné dlouhé zimní měsíce, dlouhé černočerné noci a velký nedostatek denního světla jsou bez šťastného svazku ubíjející,“ řekla Blesku Dominika.

Na odjezd domů už se Gottová, která momentálně žije v městečku Jollas nedaleko Helsinek, během dnů a nocí připravuje. Už dala výpověď v asijské restauraci v centru metropole, kde pracovala jako servírka.

Proč promluvila o nemoci partnera

Dominika Gottová nám na dotaz, zda je pravda, že se stěhuje zpět do Česka, poslala obsáhlé vyjádření! Vše jsme konzultovali také s jejím otcem Karlem Gottem. Dominika to, že mluví o nemoci svého bývalého přítele, objasnila tím, že: "Je to více méně celosvětově známý fakt v kruzích rockového showbyznysu! V tomto směru nemá smysl cokoliv skrývat!" V úterý pozdě večer nás požádala, zda bychom se o onemocnění bývalého partnera spíše nevyjadřovali. Jelikož již ale bylo  po uzávěrce středečního vydání, plné znění Dominičina vyjádření v novinách zůstalo. Pevně věříme, že ho lidé přijmou jako osobní výpověď, ve které nejstarší dcera Karla Gotta objasňuje, proč odchází z Finska zpět do rodného Česka. A nikoliv jako zpověď ženy, který utíká od problému.

Co je maniodepresivní psychóza?

Závažné psychické onemocnění, zvané též bipolární afektivní porucha. Ze zatím neobjasněné příčiny postihuje přibližně procento dospělých jedinců a projevuje se periodickými změnami nálad a vitality, euforická období se střídají s časy těžkých depresí.

Postižené celebrity

Miloš Kopecký (†73), herec
Vlastimil Brodský (†81), herec
Petr Muk (†45), zpěvák
Karel Svoboda (†68), skladatel
Ota Pavel (†42), spisovatel
Richard Müller (53), zpěvák
Bára Basiková (51), zpěvačka

Druhou část exkluzivní zpovědi Dominiky Gottové přináší již nyní tištěný Blesk.

Fotogalerie
10 fotografií