„Nejhorší to bylo paradoxně na začátku, když se musíte smířit s tím, že osoba, kterou milujete, možná umírá,“ svěřil Blesku drsný »šéf« Pohlreich, který téměř nikdy nemluví o soukromí, natož o vlastních pocitech. „Pak jsme se museli naučit s tou smrtelnou nemocí žít a přijmout ji mezi sebe,“ dodal Pohlreich o nejtěžší zkoušce svého manželství.

Televizní šéfkuchař je pracovně velice vytížený. Stál před rozhodnutím, zda se vzdát práce a načas stát po boku nemocné manželce. „Došli jsme k tomu, že nejlepší bude náš život nijak neměnit a snažit se ho žít co nejnormálněji. Tak jak to bylo, než ta nemoc vstoupila do našeho života...,“ prozradil Zdeněk. „Hlavní je se z toho nepos*at!“ říká svoje motto muž, který vedle své práce zvládá doprovázet manželku na každou chemoterapii a být jí všemožně po ruce.

Hvězda pořadu Ano, šéfe! propaguje kvalitní stravování nejen na obrazovce, ale i doma. „Hned, jak jsem se dozvěděl o manželčině nemoci, tak jsem s lékaři konzultoval, jestli má tento druh rakoviny nějaká dietní omezení. I když nemá, vařím jí jen lehká a zdravá jídla,“ dodal Pohlreich s tím, že i strava je důležitá pro léčbu. Tělo prý nemá být zatěžováno a může se pak uzdravovat.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Dopis na rozloučenou nemocné Zdeňky Pohlreich! A pohřeb hvězdy Slunce, seno! redakce Blesk.cz

Fotogalerie
10 fotografií