Tomáš Bartůněk byl stejně jako Daniel Hůlka jedním z těch, kteří stáli u zrodu slavného muzikálu Dracula. Hlavní roli krutého vládce Transylvánie hrál již od roku 1995. Daniel Hůlka nyní v pořadu Všechno nejlepší zavzpomínal na kruté chvilky během zkoušení, kdy se zpěváci trávili kouřem.

Být v té rakvi není vůbec sranda. Dovnitř foukají dým, kterého když se člověk jednou nadechne, tak okamžitě omdlí. Tomáš Bartůněk se nadechl. Pokaždé, když tam ležím, držím si náustek se vzduchem a bojím se. Včera jsem to zrovna zkoušel a zase mi bylo blbě,“ vyprávěl Hůlka, který si roli Draculy zahraje v obnovené premiéře muzikálu, v pořadu Vše nejlepší na TV Barrandov.

Nepříjemný kouř nemá dvakrát v oblibě ani představitelka Adriany Leona Machálková. „Na jevišti jsou dva druhy dýmu, vlhkej a štiplavej suchej. V tom druhém jsem coby Adriana stála zakouřená v zahradě. Otevřou se dveře a člověk tam vypadá étericky. Neseklo to se mnou, ale dýcháte něco, co vás dráždí, a vy máte přitom zpívat,“ svěřila se Machálková, která se v obnovené verzi bude s Magdou Malou alternovat v roli Lorraine. Tak snad se nám zpěváci do březnové premiéry neotráví.

Fotogalerie
7 fotografií