Svérázný Případ pro exorcistu ulovil nakonec téměř 1,3 milionu diváků, což završilo jeho tři týdny trvající opanování žebříčku nedělní sledovanosti. Byl to však za všechny tři díly nejslabší výsledek, což je s podivem, když kriminálka vrcholila a měl být dopaden vrah mladé studentky, která svedla venkovského kněze Jana Budaře. První a druhý díl Exorcisty měl pokaždé 1,4 milionu diváků.

Kam se podělo těch 100 tisíc fanoušků? Velmi pravděpodobně je zlákala seriálová novinka FTV Prima Všechny moje lásky s Veronikou Žilkovou, která nahradila Dagmar Havlovou, jež měla původně v seriálu zazářit, a také s Romanem Vojtkem, Miluší Šplechtovou, pro kterou může být seriál náplastí za vyhazov z Národního divadla, či oholeným Stanislavem Majerem (také hrál v Případu pro exorcistu, tam měl však ještě hipsterský plnovous).

Prima v neděli nasadila hned dva díly. První díl vidělo 1,08 milionu diváků, druhý díl pak 1,14 milionu diváků. Na Primu zřejmě přepnuli diváci po skončení právě Případu pro exorcistu.

Na co jste se dívali vy? Co se vám líbilo víc? Baví vás víc detektivky, nebo romantické seriály? Napište nám svůj názor do diskuze.

Fotogalerie
9 fotografií