Jak se vlastně Dominice Gottové (41) na severu Evropy daří? To je dobře vidět z aktuálních fotografií, které zveřejnila na sociální síti.

Dominika je na snímcích stylizovaná jako rockerka. Má na sobě černou koženou bundu a džíny a občas použije i drsnější gesto. Na jedné z fotek je s kytarou svého přítele Tima, na druhé objímá lidskou kostru (naštěstí umělou). A co je to nejzásadnější: Svému tátovi Karlovi je na snímcích čím dál více podobná!

Na sociální síti má ale Dominika daleko více fotek. Třeba řadu archivních snímků se svým tátou či maminkou – bývalou tanečnicí Antonií Zacpalovou (78).

V životě Dominiky Gottové se teď nicméně odehrává spousta změn. „Ukončila jsem pracovní poměr,“ prozradila bez bližších podrobností na sociální síti. V asijské restauraci v centru Helsinek pracovala jako servírka, s tím je ale konec.

„Úplně první vzpomínka na tátu není osobní. Já si pamatuju, že jsme s mámou seděly v našem prvním bytě a já jsem říkala – mami, podívej, kdo je tenhle úžasný zpěvák? A ona – vždyť to je tvůj táta. Řekla jsem jí – ale ne! Nemohla jsem uvěřit, že to je ten umělec. Pro mě to nebyl táta, spíše takový dětský hrdina,“ prohlásila Dominika.

Dominika je plodem lásky Slavíka a krásné tanečnice, která zpěváka tak okouzlila, že po natáčení klipu jí nabídl: „Tonko, odvezu tě domů!“ Odvezl, ale nikoli k ní, ale k sobě. A za devět měsíců se na svět vyklubala Dominika Gottová. „To bylo poprvé a naposledy. Okouzlil mě ale natolik, že už jsem potom žádného muže nemilovala,“ svěřila Blesku Antonie Zacpalová (78). O dceru se ale Gott staral od narození. Její mamince koupil byt na pražských Vinohradech, vše platil a obě štědře obdarovával. Dominika vystudovala hotelovku a chvíli dělala servírku. Pak se ale zamilovala do kytaristy metalové skupiny a odstěhovala se za ním do Finska.

Jejímu tátovi Karlu Gottovi se nikdy nelíbilo, že odešla žít do Finska! Přesto s ním Dominika stále udržovala a udržuje kontakt. „Voláme si, spojujeme se i přes Skype, abych viděla mladší sestřičky Charlottku a Nellinku! Naposledy jsem byla doma loni v létě, kdy táta slavil narozeniny. Stejně tak jsem v kontaktu se svojí sestrou Luckou,“ svěřila se Blesku Dominika.

Víte, že... Dominika mluví plynně anglicky, německy, japonsky a čínsky?

Fotogalerie
8 fotografií