„Dva měsíce po mém onemocnění zazvonil telefon a někdo nás začal vydírat. Napřed mě muž z neznámého telefonního čísla zval na schůzku na odlehlém místě s tím, že pokud se nedostavím, budu velice litovat, že má něco, co může zničit život mně i mým blízkým. Tušila jsem, o co může jít, ale odmítla jsem. O pár dní později volal tentýž muž s tím, že pokud mu nedám 400 tisíc korun, do týdne se objeví video ve všech médiích,“ prozradila Blesku paní Zdeňka, která bojuje s hormonální rakovinou prsu. Ta je hodně agresivní.

Inkriminované erotické video mělo vzniknout dávno předtím, než se seznámila s hvězdou pořadu Ano, šéfe! O jeho existenci neměl televizní šéfkuchař nejmenší tušení.

„Šla jsem za manželem a vše mu řekla. Pochopil to. Sám mi řekl, že jsou v životě věci, kterými se člověk ani před manželem nechce chlubit. Cením si jeho reakce a za to ho miluji ještě více,“ řekla Pohlreichova manželka, která kvůli vyděračům prožívala týden hrůzy.

 Útok na šéfa

„Volali mi pořád dokola a neustále mě vydírali. Byla jsem na tom psychicky špatně z nemoci, a tohle mi ještě přidávalo,“ posteskla si Zdeňka. 

„Nepřestali ani, když jsem jim říkala, že jim nic nedám, že bojuji s rakovinou, a prosila je, ať mě nechají být...,“ popsala Blesku s tím, že nakonec vyděračům sama řekla, ať to zveřejní. Byla si totiž jistá oporou manžela, který tuto nechutnou záležitost bere především jako útok na svou osobu.

Jednou se vyděrači dovolali, když byl doma manžel a zvedl telefon. Neměl pro ně ani vteřinu pochopení a s křikem to rychle vyřešil! „Nechte moji ženu na pokoji a už jí nevolejte,“ vyslechli si vyděrači. Manželé už se dokonce obrátili na policii a tuší, odkud vítr vane.

Aféra? Každý máme nějakou minulost...

„Nechci se vyjadřovat ke své minulosti, všichni nějakou máme. Každého muže, se kterým jsem kdy byla, jsem milovala a nikdy jsem neudělala nic, co by bylo protizákonné,“ řekla Zdeňka Blesku.

„Nikdy jsem neodešla ze zaměstnání kvůli nějaké aféře, vždy jsem sama dala výpověď a odešla na dohodu. Žádný z ředitelů mě nechtěl pustit,“ narážela na aféru se sexuálním videem, kterou zveřejnila některá média (Blesk mezi nimi nebyl) před měsícem.

Zdeňko, bojuj!

Zdeňka Pohlreich informaci o své těžké nemoci zveřejnila ve čtvrtek přes svůj facebookový profil spolu s fotkou své hlavy bez vlasů, avšak s odhodlaným pohledem. Status sdílelo takřka 700 lidí a sešlo se jí přes 150 povzbudivých vzkazů. Tady jsou některé z nich:

Vladimíra Habulincová: „Moje kamarádka si tím prošla také, chodila jsem s ní po doktorech. A opět spolu vyrážíme na kafíčka. Vše dobře dopadne!“

Kateřina Rathausová: „Jste báječná ženská. Rozdáváte tolik inspirace, radosti a pozitivní energie... To se musí zákonitě vrátit. Přeji moc a moc zdraví, štěstí a síly. Všechno dobře dopadne!“

Martina Žembová: „Věřím, že s tak velkým duchem, kterého v sobe máš, vyhraješ i nad touto zákeřnou nemoci... Držím ti palečky, ať najdeš v sobě všechny síly a nedovolíš nikomu, aby ti je sebral!“

Vendula Balaštíková Špetlíková: „Zdeničko, moc a moc držím palečky! Jste silná osobnost, která má úžasnou rodinnou oporu, takže to prostě přeperete. Vítěz je jasný!“

Dáša Bogdanová: „Zdeňko, moc vám fandím, držte se, a nezapomeňte, podpora rodiny je ten největší úspěch, a to nejsou moje slova, to je lékařsky ověřeno. Hodně štěstí vám i celé vaší rodině!“

 

Fotogalerie
8 fotografií