Michaela Ochotská je teď mámou na plný úvazek. Rodičovství si ale užívá, i když se moc nevyspí. A kochá se svým synem Andrém, který je prý po tatínkovi. "Je celý on, opravdu věrná Lukášova kopie! Já navíc Lukymu posílám pořád nějaké nové fotky. Chce, abych všechno s malým dokumentovala,“ svěřila se Blesku Ochotská.

Září štěstím. Na svůj Facebook dala v sobotu dopoledne fotku, kde je nenamalovaná, s kruhy pod očima, ale viditelně šťastná. Prostě "Happy mom. Unavená (po dvou hodinách spánku), ale nejšťastnější na světě," jak napsala do komentáře Ochotská. Navrch popřála hezký víkend všem maminkám.

Unavená, ale šťastná maminka Michaela Ochotská
Autor: Facebook

Ochotská se čas od času nějakou tou fotkou z probíhajícho mateřství na sociální síti pochlubí. Naposledy ukázala kočárek, který pro Andrého s tatínkem Rosolem pořídili. ještě více však nejspíš zaujal pohled do luxusní šatny.

Na procházky se synem si bude muset Ochotská kvůli počasí ještě chvíli počkat. Zatím je tedy kočárek zaparkovaný mezi kabelkami a botami luxusních značek, kde se vyjímá jako nejnovější módní doplněk Ochotské.

Kočárek v luxusní šatně Michaely Ochotské
Autor: Facebook, Infografika Blesku

Tenisový reprezentant Rosol přitom hned dva dny po porodu opustil rodinu a spěchal do Melbourne na grandslamový Australian Open. Vypadl tam však již ve 2. kole dvouhry. Přesto nijak výrazně nesmutnil. Narození syna je přece jenom velká věc! „Andre je moje životní trofej. Jsem rád, že jsem mohl být u toho, když přišel na svět,“ říkal Rosol, který domů přivezl prize money 1,2 milionu korun.

Fotogalerie
11 fotografií