Vilém Čok byl jedním z hostů, kteří Kamilu Střihavkovi zazpívali na jeho narozeninovém koncertě. Na jevišti mu pak předal vskutku originální dárek. „Je to putovní knížka o penisu, kterou jsem dostal já ke svým padesátinám. Očekávám, že ji Kamil pošle dál,“ přiznal Čok, který rockera svým dárkem neskutečně pobavil.

Ostatní gratulanti si přichystali pro Střihavku překvapení, které však Petr Janda propálil. Vašek Noid Bárta, Debbie a zpěvačka Elis měli rockerovi společně zazpívat a Janda se k nim měl nečekaně přidat. „Mělo to být překvapení, jenže já to nevěděl, tak jsem mu to vyslepičil. No, vypadal jsem jako úplnej kretén. Navíc to činilo dojem, že se mu tam vnucuju, byl chudák ze mě zmatenej. Takový překvápko to mohlo bejt,“ litoval později Janda.

Nicméně skvělou atmosféru to na koncertě nezkazilo, naopak rockeři na jevišti pařili, jako by jim bylo dvacet. Ani sám oslavenec se na padesátku necítí. „Slyším ze všech stran, že padesátka je zlomová. Já si myslím, že to jsou předsudky, ale říkají, že se to má oslavit. Dokud je člověk zdravej a má dostatek energie, měl by ji rozdávat, ne řešit nějaké číslo. Začnu se o to zajímat, až zjistím, že se mi té energie nedostává a mám problémy ráno vstát. Do té doby nic neřeším a opravdu je mi to šumák,“ svěřil se čerstvý padesátník.

Tomu ke kulatinám gratulovala i jeho mladší dcera Tereza a manželka Eva, která se změnila k nepoznání. Zbavila se černých vlasů a stala se z ní křehká blondýnka. Rázem tak vedle blonďatého Střihavky omládla.

Fotogalerie
11 fotografií