Písařík byl své partnerce Michaele nevěrný jen pár týdnů po narození jejich syna Patrika! Od kritického dne držel »bobříka mlčení« a promluvit se odhodlal až po dlouhých pěti měsících.

„Já to jako nepotřebuju nějak výrazně vyhledávat...“ řekl Blesku a nepřímo tím potvrdil svůj letní úlet. Zpočátku nevinný večírek v letním kině dostal grády s přibývajícím alkoholem. A skončil vášnivou líbačkou s barmankou a intimními doteky pod dekou na sedacím vaku.

Video
Video se připravuje ...

Matin Písařík: Poprvé promluvil o loňské nevěře! Mirka Dvořáková, Lukáš Červený, Luděk Mazák

Na zkoušce nového muzikálu Mýdlový princ okomentoval herec i další avantýry, při nichž byl přistižen ve společnosti jiných neznámých dívek. Že by s nimi něco měl, ale odmítá. „Jdu třeba s kolegyní jen na kafe...“ přesvědčoval nás Martin.

Něvěra se na několikaletém vztahu prý nijak nepodepsala. „Jsme spolu a je to krásný. Malému Patrikovi je už pět a půl měsíce. Akorát mě mrzí, že na něj teď nemám tolik času, abychom třeba chodili víc ven,“ řekl Písařík, kterému momentálně nejvíc času zabírá muzikál, jehož premiéra je v Divadle Broadway naplánována na 12. března.

Fotogalerie
10 fotografií