Sotva oslavenec Milan Drobný skončil své koncertní vystoupení ve Velkém sále pražské Lucerny, jeho hosté se hrnuli do baru, kde už na ně čekalo občerstvení. Baru přeplněného pivem, vínem i panáky kořalky se ujal rocker Petr Kolář.

Ten chytil slinu hned na začátku a společně s houslistou Pavlem Šporclem do sebe házeli panáky jako na závodech. Na rozdíl od Šporcla ale Kolář přebral. Když usoudil, že je na čase odejít, jeho známá mu pomohla do saka a jistá blondýnka, která s ním po celý večer popíjela, ho podpírala při chůzi.

Kámen úrazu přišel ve chvíli, kdy dvojice scházela schody. Notně opilému Kolářovi se zamotaly nohy a třískl sebou o zem. Jenže s sebou strhl i mladou blondýnku, která spadla přímo na něj. Oba se na schodech pak několik minut váleli jako hrušky. Při pádu potřísnil zpěvák celou zeď pitím, upustil veškeré věci, ale pytlíček s bílým práškem se mu podařilo zachránit.

Nechceme nijak spekulovat o obsahu záhadného sáčku, a proto jsme volali přímo Kolářovi, aby nám strašné podezření vyvrátil. Zpěvák ale celý den nezvedal telefon a nereagoval ani na esemesky. Pravděpodobně ví proč.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Vízner zmlátil fotografa! A kdo chtěl zabít Babiše?! redakce Blesk TV

Fotogalerie
12 fotografií