S Láďou jsem se snažila pracovat, radili jsme mu, co dělat s jeho přehnanými gesty, ale nikdy nechtěl. Co se mluvy týká, má trochu špatně posazenou bradu, předkus, a kvůli tomu nečistě vyslovuje, zvláště sykavky.

Láďa Hruška byl fenoménem už v předchozí televizi, na Primě. Byl vždycky jiný. Nikdo nikdy nevěděl, co udělá. Jestli vystřelí ke hvězdám, nebo udělá kotrmelec. Byl nevyzpytatelný. Myslím, že to, co se okolo něj namotalo na Nově, bylo zvláštní štěstí. Začal jako potravinový inspektor a skončilo to tím podivným vařením. Přiznám se, že jsem jeden recept zkusila, ale nepovedl se mi. Tak jsem toho nechala.

Láďa je zvláštní exot. Myslím, že normální redaktor by na to nepřistoupil. Bylo by mu trapné dělat kuřecí kůžičky. Ale Láďa, právě protože je tak zvláštní, tou svou bizarní podstatou, kterou si podle mě ani neuvědomuje, měl prostě štěstí. Byl ve správnou dobu na správném místě. Nemyslím, že to v jeho případě byla promyšlená rafinovanost.

V přehršli vařicích pořadů celebrit i necelebrit najednou vystřelil Láďa s něčím úplně jiným a všechny převálcoval. Lidé se v jeho receptech poznávají, posílají mu je a jsou rádi, že se mohli zapojit. Také mu pomohlo, že se do něj navezl „šéf“ Zdeněk Pohlreich (57). Ale celkově je to podle mě bublina, která splaskne.

Fotogalerie
6 fotografií