Kalendář, který Daniela Šinkorová nafotila, je plný dráždivých snímků, ovšem víc než do spodního prádla se moderátorka svléknout nechtěla. „Bylo to moje první a taky asi poslední takhle odvážné focení,“ prozradila Šinkorová Blesk.cz s tím, že v sexy krajkách se prý až tak dobře necítila. Zato „mašiny“, u kterých Šinkorová pózovala, jsou jí velmi blízké.

Nafotila jsem to pro svou kamarádku a její autosalon. Sama jezdím na skútru a mám papíry i na silnou motorku. Kdybych nevěděla jak ten stroj pořádně chytnout, ani bych se do focení nehrnula,“ řekla Daniela, která na fotkách vypadá opravdu skvěle.

Moderátorce se podařilo za rok zhubnout neuvěřitelných 15 kilogramů. K změně životního stylu ji donutil fakt, že byla tak „tlustá“, že dostala roli těhotné ženy v seriálu Gympl. A ani si nemusela vycpávat bříško, aby bylo vidět, že je její postava ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Jak vlastně Šinkorová tak útlé postavy docílila? „Všechno je to o hlavě a o stravě. Začala jsem zdravě, a hlavně pravidelně jíst. Když mám hlad, dám si takové zdravé sušenky, kterými jsem už nakazila všechny kolegyně v divadle...,“ prozradila svůj recept na štíhlé tělo.

Fotogalerie
6 fotografií