Hned na úvod budou vyšetřovatelé, major Holina v podání vynikajícího herce Ivana Trojana a kapitán Rosťa Bora, kterého ztvárňuje zpěvák Richard Krajčo, řešit vraždu krásné podnikatelky Evelíny. Rosťa, který zůstal kvůli nezdařenému policejnímu zásahu trvale postižený a je upoután na invalidní vozík, se do týmu dostane až v průběhu vyšetřování.

Trojan se společně se svým týmem vydává po stopách Evelíniných mileneckých vztahů a nezdařeného manželství. Mezi podezřelými je totiž nejen její manžel, ale i milenec. V každém díle budou kriminalisté řešit jeden případ násilné vraždy. Záhadné vraždy jsou navíc propojeny se znameními zvěrokruhu, jejichž podstatu pomáhá objasňovat Rosťova manželka Sabina v podání Hany Vagnerové.

A právě s Rosťovou manželkou Sabinou se vyšetřovatel Holina zaplete. Milostný trojúhelník ve vánoční epizodě vyústí až do zábavně laděné rvačky mezi dvěma soky. Zdravý nadřízený Holina se do krve porve s vozíčkářem Rosťou. Když se loni v lednu natáčela právě tahle scéna, jednou fotkou ze zákulisí se svým fanouškům pochlubil právě Richard Krajčo na Facebooku. „Trochu pomlácení klucíí,“ napsal tehdy k fotce Krajčo.

Premiérový díl s názvem Pohřbený rozvod Česká televize odvysílá dnes večer ve 20 hodin. Každé pondělí se pak odehraje jeden detektivní příběh. Celkem jich uvidíme dvanáct.  

Televize Nova vytasí do boje s kriminálkou Policie Modrava, která na televizních obrazovkách vystřídá oblíbený seriál Kriminálka Anděl. Tady bude vyšetřovatelům, kteří hledají spravedlnost, šéfovat Soňa Norisová. Termín vysílání televize ovšem dosud neuvedla.

 

Fotogalerie
9 fotografií