Nejznámější česká tenistka Petra Kvitováneslaví příchod nového roku doma. Rozhodně se ale za hranicemi nenudí a v Číně je obklopena dobrou společností včetně svého trenéra a dobré kamarádky. „V Shenzhenu slavíme o něco dříve, tak přejeme šťastný nový rok!“ napsala na svůj Instagram.

Slovenská modelka Andrea Verešová má za sebou úspěšný rok. Nový rok tak slaví s veškerou parádou. „Přeji vám šťastný vstup do nového roku, aby byl složený z mozaiky těch nejúžasnějších zážitků a splněných přání,“ napsala modelka na Facebooku. Umístila na něj i fotku, na které stojí před vánočním stromečkem. O něco později přidala více sexy fotku s přáním: "Krásného Silvestra!"

Šťastný nový rok popřál svým fanouškům i čím dál tím populárnější kuchtík Láďa Hruška. Ne však slovy, ale tematickou fotografií. Je na ní pravděpodobně v hospodě, na hlavě má „pepíkovskou“ čepici a ukazuje legrační gesto. Fotka je orámována silvestrovskou tematikou.

Agáta Prachařová byla letos strohá. Na Facebook umístila fotku syna Kryšpína a přidala krátký vzkaz. Zněl: "Hezký Nový Rok!"

Fotogalerie
12 fotografií