I když Vicu Kerekes diváci viděli nahou několikrát a v milostných scénách před kamerou už je sexy zrzka téměř profík, drsnou erotiku v novém filmu Burácení razantně odmítla. „Hovořili jsme i s režisérem Zikou o tom, aby to nebylo tak prvoplánové a drsné. Byla to naše společná myšlenka a myslím, že je to nakonec velmi pěkné,“ svěřila se Kerekes.

Pro Tomáše Hajíčka ovšem natáčení milostné scény s přitažlivou partnerkou nebyla zrovna procházka růžovým sadem. „Nejhorší pro mě byly sexuální scény. Nejsem puritán nebo moralista, ale něco by se nemělo přenášet tak, jak se to dělá v televizi ve dvě hodiny odpoledne. Každý máme svoje sexuální představy a jsme rádi, když najdeme partnera, se kterým si je plníme. Ale nemusí každý na světě vidět, že to děláme právě takhle. Takže jsem o tom s režisérem mluvil a nakonec to dopadlo úplně dokonale a vypadalo to umělecky,“ prozradil.

Jinak ale Tomáš Hajíček přiznal, že mu Vica Kerekes padla do oka ještě před začátkem natáčení. „Na Vicu jsem se dopředu podíval na internetu a působila na mě hrozně pozitivním dojmem, což se mi potvrdilo i při osobním setkání. Trochu jsem se i zamiloval,“ řekl Tomáš. Film Burácení už má za sebou hvězdnou premiéru a do kin vtrhne jako první český film roku 2015 hned na začátku roku.

Fotogalerie
5 fotografií