Vašek Jelínek (36), David Škach (38), Aleš Lehký (35) a Martin Kocián (38). Právě tito mladíčci zdobili na plakátech snad všechny pokoje náctiletých dívek. A to od roku 1998, kdy se jejich píseň Máma stala celorepublikovým hitem ještě na několik dalších let.

Jedna milovala vysokého a romantického Vaška, jiná toužila získat srdce věčně usměvavého Aleše, další měla slabost pro pomněnkově modré oči Davida a zbytek propadl blond hřívě rošťáka Martina.

Když se skupina Lunetic před 11 lety rozpadla, mnoho dívek to oplakalo. Za rozpadem kapely stál Martin Kocián, který se už v té době utápěl v drogách a na kapelu kašlal. Jeho závislost na pervitinu rostla čím dál víc. Až jednoho dne nastoupil do léčebny a s drogami přestal.

Dnes se kluci z kapely opět setkali v ranním vysílání Snídaně s Novou, kde heliem upištěným hlasem zazpívali svůj největší hit Máma. Už jsou z nich dospělí muži, kteří mají své rodiny. Dospěli, zarostli na tváři, David si nechal narůst dlouhé vlasy, z Aleše se stal moderátor. Jen darebák Martin chyběl.

Nejspíš se nechtěl ukazovat na veřejnosti jen pár měsíců poté, co byl obviněn z brutálního napadení své expřítelkyně. Na tu podle jejích slov najel autem, srazil ji otevřenými dveřmi a z místa ujel. Za neposkytnutí pomoci a ublížení na zdraví žena na Kociána podala trestní oznámení. Nejspíš teď má opletačky se soudem.

Fotogalerie
6 fotografií