Konec vánočního válení! zavelela čiperná Jovanka Vojtková a své kluky vyhnala na mráz. S rockerem Pepou Vojtkem se potřebovali po vánoční „přežíračce“ trochu provětrat na čerstvém vzduchu a také udělat něco pro tělo. A tak chodili, klouzali se, skákali, a dokonce i běhali. Ovšem jen na krátkou vzdálenost. Ono se v tom mrazu moc dlouho běžet nedá.

Venku však pobyli i na Štědrý den, kdy večer se synem Adámkem (1,5) čekali na Ježíška. „Štědrý den jsme si užili. Nejdřív jsme byli za kamarády z divadla Broadway, pak jsem vařila. K jídlu byla rybí polévka, kapra moc nemusíme, tak řízek a samozřejmě salát. Pak už jsme šli s Adámkem a psy hledat před barák Ježíška, bohužel byl asi jinde, ale když jsme se vrátili, byla pod stromečkem fůra dárků,“ prozradila Jovanka.

Konec roku bude u Vojtků poněkud klidnější. „Tak tenhle den opravdu nemusíme, prostě nás poslední den v roce nechává v klidu. Žádné paření ani juchání. V televizi běží filmy a pohádky, takže načerpáme trošku té kultury a večer zajdeme k Jovančiným rodičům. Ani na hory se zkraje nového roku nedostaneme. V divadle nás čekají zkoušky muzikálů,“ dodal Pepa, který si zahraje jak v muzikálu Tři mušketýři, tak v Mýdlovém princi.

Fotogalerie
7 fotografií