Iveta byla loni na konci července převezena do léčebny z pražské Thomayerovy nemocnice, kde podstoupila operaci prasklého vředu. Teď na stejné místo po pokusu o sebevraždu odvezla rodina Martina Preisse. A Josef Rychtář zareagoval, protože dobře ví, co tam herce čeká...

„Tyto fotografie jsem zveřejnil, aby lidé viděli, v jak nelidských podmínkách se měla léčit. Když Ivetka jela na operaci s prasklým vředem, tak neměla jedinou modřinu, tak strašně se bála psychiatrické léčebny, že se převozu do ní zuby nehty bránila,“ vysvětlil Blesku Josef Rychtář, odkud měla Iveta podlitiny a jizvy, které vyfotil.

V pavilonu 207 strávila Bartošová celý týden. Z pobytu v depresivní místnosti, zavřená mezi čtyřmi oprýskanými zdmi s děsivými nápisy od předchozích pacientů, byla pochopitelně zoufalá. Zřejmě toužila alespoň po malém světýlku na konci tunelu, a tak Josefa požádala, aby jí tam přivezl Artura.

Josef toho ale dodnes lituje. „Vyčítal jsem si, že jsem tam Artura na Ivetčino přání přivezl, byl z toho strašně otřesený,“ přiznal Rychtář Blesk.cz s pláčem.

Video
Video se připravuje ...

Rok, kdy zemřela Iveta Bartošová: Rychtářův tyátr, rvačky a hysterie! MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP

Fotogalerie
19 fotografií