Ve velkém utajení ho do pražského Suchdola Žilková přivezla už v pondělí 22. prosince, kde ho ustájila na nedalekém Brandejském statku. „Jmenuje se Frodo. Domů ho vezmu až na Štědrý večer. Budeme ho potom mít na zahradě. Je zvyklý na otevřený prostor. Kordulce dáme pod stromeček mrkev s nápisem: Najdi toho, kdo ji sní. Musí to být ale až poslední dárek, protože potom všechny panny a stavebnice poletí do kouta,“ těšila se Žilková.

Půlročnímu poníkovi se ale v provizorní stáji moc nelíbilo. Zrovna když se Žilková venku rozplývala, jak si Frodo uvnitř sám pro sebe roztomile řehtá, a strčila do vrat stáje hlavu, Frodo se zrovna proti nim vší silou vrhl. Herečka odletěla několik metrů, spíše ale leknutím než samotným úderem.

Vztah ke zvířatům to v ní prý zrovna neposílilo. „Moje děti jsou ale tak laskavé, že mi dovolují jim ta zvířata pořizovat a starat se o ně,“ smála se Žilková, která už doma postupně vedle šesti dětí odchovala řadu psů, koček, králíků, papoušků, ovcí, a dokonce kozu. „Kordula ale koně miluje odmalička. Můj kamarád Karel Fryč má stáje a v nich Kordulu trénuje. Chválí ji, jak je šikovná, má k tomu vztah. Myslím, že se tím směrem v životě vydá. Nedivila bych se, kdyby jednou založila Cirkus Stropnický,“ dodává Žilková.

Video
Video se připravuje ...

Žilková koupila dceři pod stromek koně! Dárek na ni zaútočil! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
7 fotografií