Heidi má jednoho seniora doma, a tak těm, kteří vlastní domov ve stáří nemají, připravila zážitkový den. Pozvala si je na natáčení svého pořadu Barrandovská Sedmička. A protože mezi důchodci byli i muži a Pavlík si je vědom Heidiny slabosti pro starší pány, nemohl chybět.

„Jsem si jistý, že kdybych neměl Heidi, skončil bych v domově důchodců taky a možná bych tady už nebyl. Jsem šťastný, že ji mám," svěřil se s dojetím během natáčení. „Heidi mě udržuje duchem mladého. Tím, že máme hodně projektů, mi pořád zaměstnává hlavu," dodal.



A zatímco Pavlík se měl při natáčení pořadu Barrandovská Sedmička, který diváci TV Barrandov uvidí dnes večer, na pozoru a bedlivě sledoval, zda se Heidi k pánům z jednoho pražského domova seniorů nemá až příliš, Heidi mohla být klidná. Ačkoliv byl plac plný Pavlíkových vrstevnic, on měl oči jenom pro ni.

„Neumím si dnes vůbec představit, že bych žil se svou vrstevnicí. Dámy jsou to velice sympatické, ale já k životu potřebuju mladou kost," přiznal Pavlík s potutelným úsměvem.

Zato Heidi má s Pavlíkem poslední dobou starosti. „To víte, nemoci nechodí po horách, ale po lidech, a trable spojené s jeho věkem se ani jemu nevyhýbají, takže řešíme věci, které bych s mladým chlapem neřešila, ale já jsem si to tak vybrala a nestěžuji si." Narážela při tom zřejmě na Ivošovy současné problémy s chrupem. Ten má sice zatím vlastní, ale řídne. „Teď mi vytrhli dva zuby, bolelo to jako čert," přiznal, že bolest nesnáší úplně nejlépe.

Fotogalerie
13 fotografií