Naprosto nečekaná a hrozivá zpráva přišla ve středu večer. „Přesně ještě nevím, co se stalo, vyšetřuje to policie, bratr si zkracoval cestu přes koleje a prostě ho srazil vlak.  Je to strašný. Sama tomu nemohu uvěřit. Moc dobře se mi o tom nemluví. Je to celé zvláštní paradox. Když jsem začala zkoušet toho Draculu, byla premiéra, máma  hned poté zemřela, úplně na začátku Draculy, teď to začínáme hrát po 20 letech a zas mi zemře bratr,“ řekla Blesk.cz zdrceným hlasem zpěvačka.

Ještě včera měla zkoušku Draculy v baletním sále karlínského divadla, kde z okna viděla projet několik vlaků. „Sál je celý prosklený a koukáte z něj na vlaky. Já jsem tam odpoledne stála a říkala si, jak to ta Iveta mohla udělat, že je to hrozné, a pak přijdu domů a dozvím se tuhle hroznou zprávu. Jsou to podivné věci, co se mi dějí, a ještě na Vánoce,“ přiznala Malá.

Pro rodinu jejího bratra to musí být šílená rána. „Bratrovi v roce 2006 autem srazili syna, který zemřel, a teď se mu stane tohle. Moc jsem o něm nemluvila, vyrůstali jsme spolu a občas se vídali. On s námi moc nebydlel, ale teď jsem ho viděla před 14 dny a měl hroznou radost. Mám dva bratry, staršího Honzu a o rok mladšího Ládíka. Honza měl oslavit 18. ledna 55 let, je to prostě hrozný," svěřila se naprosto šokovaná Magda.

Smrt v rodině si Magdalena prožila už jako malá holka. Tehdy jí zemřel tatínek, v sedmadvaceti letech pochovala maminku, která zemřela na rakovinu. Poté přišla o sestru, která zemřela během banálního zákroku, a nyní se bude muset smířit se smrtí svého staršího bratra. Zpěvačce už zbyl jen její mladší bratr Láďa a starší sestry Soňa a Dana.

Fotogalerie
4 fotografie