Z filmů, které Zora Ulla Keslerová natočila v 80. letech, by se spousta diváků se slabším žaludkem a nervy rovnou pozvracela. V klasickém hororu Ženy od hluboké řeky ji kanibalové nabodli a zavěsili na háky za její ňadra!

V hororu Rozparovač z New Yorku ji dokonce vraždící šílenec znásilnil rozbitou lahví. Byť mnozí o podivné herecké minulosti Keslerové neměli ani zdání, sám Hapka o ní věděl.

„Vím, že něco takového točila, ale to je její věc. Už si ani nepamatuju, jestli jsem s ní v té době ještě žil,“ řekl Hapka po rozvodu, kdy se s Keslerovou soudil o majetkové vyrovnání ve výši 2,5 milionu korun.

Video
Video se připravuje ...

Petra Hapku do nebe vyprovodily dva nejmilejší zvuky: Motorky a varhany! Hana Höschlová, Jan Jedlička

Hapkův vztah s Keslerovou poznamenala bolestivá tragédie. Hned po narození jim zemřel syn Jiřík, kterého skladatelova exmanželka porodila v Římě. Lékaři případ uzavřeli bez pitvy.

„Oba jsme byli v šoku. Petr mě objímal a plakali jsme,“ vzpomínala herečka. Po smrti syna se zhroutila, Hapka pak musel dítě pohřbít v bílé rakvi sám. Smutek páru opadl, až když se narodila dcera Petra (32).

Uznávaný český skladatel zemřel minulou středu na selhání organismu. Rok bojoval s Alzheimerem. Dojemný pohřeb se odehrál včera na Vyšehradě. Zúčastnily se jej stovky přátel a kolegů.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Petra Hapky: Hráli mu hudbu z vánoční pohádky! Hana Höschlová, Jan Jedlička

Nechyběly ani Hapkovy milenky, exmilenky, expartnerky a exmanželky. Zora Ulla Keslerová byla mezi nimi. Rozloučení s Hapkou si nemohla nechat ujít.

Pozor, galerie obsahuje velmi drastické snímky. Pouze od 18 let!

Fotogalerie
15 fotografií