Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdrcený otec: Musí se podívat do tváře mrtvé manželky a čtyř dcer, které zabila srážka s kamionem

Autor: ljš - 
4. prosince 2014
08:38

Prožívá nejhorší chvíle života a jeho trápení se stále zvětšuje. Vdovec po učitelce Aleně (†41), která se zabila spolu se čtyřmi dcerami při jedné z nejtragičtějších autonehod v historii Slovenska, musí identifikovat své milované.

Pro otce adoptovaných dívek, které spolu s manželkou Alenou (†41) vychovával, to byl ten nejhrůznější pohled, jaký může otec zažít. Rodina přitom stále neví, kdy konečně bude moci zemřelé pohřbít.

"Nevíme, kdy budeme moci mít poslední rozloučení s mou milovanou manželkou a dětmi. Je to velmi komplikované, protože stále nedokážou určit identitu mých tří dcer. Musím je proto jít identifikovat, nic jiného mi nezbývá," řekl zoufalý Josef serveru čas.sk.

Ztrátu své nejbližší rodiny velmi těžce nesou jejich další děti Veronika (23), Mário (21), Janka (23) a Jožko (19). "Je těžké vyrovnat se s něčím tak bolestným, jako je ztráta těch nejbližších. Alenka byla pro mě a hlavně pro děti vším. Dětem se zhroutil svět a nechce se jim o ničem mluvit. Musíme žít, nevíme jak, ale to nejhorší nás ještě všechny čeká. Pohřeb bude pro nás velmi citlivou záležitostí," dodal s pláčem vdovec.

Nejhůř podle něj celou tragédii vnímají sourozenci Mário a Veronika. "Je to pro ně hrozné, protože tragicky přišli už o své biologické rodiče," dodal Jozef.

K tragédii došlo v sobotu ráno, když Alena jela se svými čtyřmi dcerami na vánoční nákupy. Při předjíždění se ale nestihla zařadit do svého pruhu a čelně se srazila s kamionem. Manželé se s láskou starali o osm dětí, sedm z nich měli adoptovaných.

pjotri ( 11. prosince 2014 01:26 )

Pozor! Ty decka - vsech 7, NEJSOU adoptovany. Jsou jen v pestounske peci za prachy. Jak jinak by uca s manzelem ze dvou platu a pri 8 deckach, vzali na skoro novy volvo, ze?

stejne ( 4. prosince 2014 21:15 )

Ty nejsi můj táta, tak mlč!

stejne ( 4. prosince 2014 21:12 )

A napadlo tě, sunarový trpaslíku, že to tak třeba chtěly?

abvydavatelstvi ( 4. prosince 2014 20:15 )

Jenom že si uvědom že to je úplně zbytečná smrt ..... Kdyby neriskovala tak mohli všichni žít...

prycsvladou ( 4. prosince 2014 19:00 )

uz si zase tady

Zobrazit celou diskusi