Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Sedmero tajných svateb: Kdo patří mezi největší české tajnůskáře?

/
  • Sedmero tajných svateb: Kdo patří mezi největší české tajnůskáře?
    27. prosince 2014 ● 13:50

    Každá nevěsta se na svůj velký den připravuje několik měsíců a většinou chce všem svým příbuzným, kamarádům a i případným závistivcům ukázat, že její svatba je prostě ta nej. Ale jsou pak tací, kteří podrobnosti ohledně své veselky drží striktně pod pokličkou. A dokonce i v onen šťastný den nikomu nic neřeknou, nebo jen hrstce přátel. Kdo je největší tajnůstkář českého showbyznysu a svou vlastní svatbu do poslední chvíle tutlal?

  • 1.

    Simona Krainová (41) a Karel Vágner ml. (38)

    631838:full:true:true

    Modelka Simona Krainová je jedna z těch, co se rozhodli pro rychlou a tajnou svatbu. Se svým vyvoleným Karlem Vágnerem ml. se brali, když byla Simona v požehnaném stavu, a to byl i důvod, proč se svatbou tak pospíchala. O plánované svatbě se několik málo vyvolených dozvědělo až pár hodin před obřadem. „Rozeslala jsem zprávy ten večer a jen těm nejbližším,“ prozradila až dlouho po svatbě Simona.

  • 2.

    Zlata Adamovská (55) a Petr Štěpánek (66)

     

    Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
    Autor: Archiv Blesku

    Na tajňačku se brala i dvojice Adamovská a Štěpánek. Důvodem byl údajně strach z fotografů, které tam nechtěla mít především nevěsta. „Měla hrůzu z toho, aby se jejich veselka nezvrhla ve zběsilý úprk před fotoreportéry,“ prozradil jeden ze svatebních hostů. A nakonec se přeci jen přání Zlatě splnilo a obřad se uskutečnil pod širým nebem v hotelu na Starém městě, a to pouze před očima rodiny a přátel.

  • 3.

    Marta Jandová (40) a Miroslav Verner (36)

    Marta Jandová a Miroslav Verner
    Autor: Marek Pátek

    Svůj vztah se svým vyvoleným zpečetila i zpěvačka Marta Jandová a jak jinak, bylo to hezky v soukromí. Svatba se odehrála letos 27. června. „Po narození dcery to byl pro nás s Mírou ten nejkrásnější den v životě. Jsem ráda, že jsme se o něj podělili jen s rodinou a nejbližšími přáteli,“ prozradila tehdy Jandová.

  • 4.

    Václav Noid Bárta (34) a Gabriela Dvořáková (26)

    Noid líbá Gábince ruku, ona dojatě pláče.
    Autor: Kare Kopáč

    Dva měsíce před příchodem jejich prvního potomka, dcery Terezky, se rozhodl zpěvák Bárta vzít si svou vyvolenou, modelku Gabrielu Dvořákovou. I když tento pár nikdy o svém soukromí nemlžil, svůj svatební den si chtěli užít pouze s vybranými hosty. A taky se tak stalo, své ANO si řekli na romantickém country statku v jižních Čechách.

  • 5.

    Agáta Prachařová–Hanychová (29) a Jakub Prachař (31)

    Agáta Hanychová a Jakub Prachař
    Autor: Profimedia.cz, archiv Blesku

    Svou první svatbu si tato dvojice odbyla taky zcela tajně, dokonce o tom nevěděli ani jejich rodiče. Že si tento páreček vyměnil manželský slib v Mariánský Lázních, se maminka nevěsty, herečka Veronika Žilková, dozvěděla až po obřadu. „Dozvěděla jsem se to o tom před hodinou, jsem ale ráda. Provdala se do dobré rodiny a ani to utajení mi nevadí,“ prohlásila tehdy herečka.

  • 6.

    Lucie Vondráčková (34) a Tomáš Plekanec (32)

    Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
    Autor: Jindřich Starý

    Zcela tajně si své ANO řekla i dvojice zpěvačka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec, kteří se vzali na romantickém místě, v kostele sv. Kláry na trojské vinici. Dvojice sice byla během dne načapána, ale samotný obřad si užili tak, jak si oba přáli.

  • 7.

    Zuzana Belohorcová (38) a Vlasta Hájek (38)

    Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek.
    Autor: Prima FTV

    Samotná Zuzana Belohorcová o případné svatbě vždy tvrdila, že to bude narychlo a neplánovaně. A svému slovu taky dostála. Bez jakéhokoliv humbuku a stresu si vzala svého partnera Vlastu Hájka, se kterým tehdy už měla dceru Salmu. „Bylo to všechno hodně narychlo a jen v rodinném kruhu. Oddat jsme se nechali u našeho kamaráda v restauraci a svatební šaty jsem měla z půjčovny,“ prozradila poté detaily svatby Belohorcová.

    Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...

    Nej svatby roku 2014! Kdo se plácl přes kapsu? MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

buban: Tož tam nechodím.

(27. 12. 2014 17:48)

ravenna.: Nezajima me to,pokud se nedovim,ze "tajne" se nevdal nas nejoblibenejsi hvezdni reporter Plesku Kruchyna.

(27. 12. 2014 17:32)

buban: No tak sem hoď fota, šťastlivče. Ať můžeme tiše závidět.

(27. 12. 2014 17:12)

buban: Všechno tajné a utajené svatby, přesto prezentované v bulváru.

(27. 12. 2014 16:06)

pepicka71: Lucka a Tomáš

(27. 12. 2014 14:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy