Lucka bude rodit v lednu! To podle deníku Aha prohlásil mezi přáteli na party po předávání Českých slavíků její otec Jiří Vondráček (63). Není proto divu, že se oblíbená zpěvačka na radu lékaře ze Slavíků omluvila, znamenalo by to totiž, že je v sedmém měsíci těhotenství.

Zřejmě však nechce nic zakřiknout a přečkat těhotenství v klidu, a proto tvrdošíjně odmítá cokoli potvrdit, nebo vyvrátit. A dala si také velmi záležet na tom, aby její těhotenství neprasklo.

Na rozdíl od svých kolegyň to měla o mnoho snazší, protože je od léta se svým manželem v Kanadě a v Česku se od té doby neukázala. A rafinovaně zachází i s fotkami a video vzkazy, které publikuje na svém Facebooku.

V populární srpnové kyblíkové výzvě sice celou postavu na chvilku ukázala, to ale byla podle propočtů Aha! na začátku čtvrtého měsíce, a tak nemusela mít velké obavy, že bude něco vidět. Pak už Lucka sypala na Facebook jenom starší fotky nebo portréty, a když už ukázala celé tělo, jako v polovině listopadu, tak byla zachumlaná do vytahaného svetru, do kterého by se s ní vešel i malý Matyáš s tátou Tomášem.

Video
Video se připravuje ...

Lucka Vondráčková se zlila! Její Matýsek u toho křičel! Facebook.com

Po svém úspěchu ve Slavících, kde jen těsně prohrála s Lucií Bílou, musela svým fanouškům poděkovat a i na to vyzrála. Na videu je zdraví jen rozčepýřená Lucčina hlava a dává si velmi záležet, aby nic víc vidět nebylo. Tak snad před svými obdivovateli nebude svého druhého potomka takhle schovávat, až se narodí.

Fotogalerie
9 fotografií