Karel po čtvrtečním koncertu v Liberci přijal v šatně dvojici reportérů Blesku. Jednoho v legraci ignoroval, protože byl v tu chvíli zcela omámen dekoltem jeho půvabné kolegyně! A právě tohle musel Mistr své manželce vysvětlovat. „Doma jsme to řešili,“ prohlásil sklíčený Gott ještě před začátkem předávání Slavíků. „Ivanka z toho vůbec nebyla nadšená...“

A naštvaná prý byla do té míry, že vůbec nechtěla večer do Opery přijít! Podle informací ze zákulisí Slavíka Gott celou situaci o překot hasil ještě během odpolední generálky! „Pohádali se a jeho to mrzelo! Neustále sklesle říkal, že skutečně jen vtipkoval,“ řekl nám jeden z členů štábu.

„Z jeho slov jsem pochopil, že snad Ivana vůbec nechce jít mezi lidi a jeho to velmi trápilo,“ dodal. „Víte, byla to jen scénka, kterou jsem svévolně sehrál pro kameru. Šlo o legraci, která může být – pokud někdo tu nahrávku neviděl – i špatně pochopena,“ řekl Gott sám.

Gottová nakonec na slavnost s manželem dorazila, a několikrát ho dokonce chytila za ruku, padly i dva letmé polibky. Tak snad mu ten vtípek odpustila... Vždyť přece nic špatného neprovedl!

Ivana po sporu: Vzala si darovaný šperk!

I když ji manžel naštval, vzala si na Slavíky starožitný šperk, který od Karla před lety dostala k narozeninám. „Teprve teď jsem ho měla na sobě. Schovávala jsem si ho na tuto vzácnou příležitost,“ řekla Blesku Ivana.

Video
Video se připravuje ...

Omámený Gott: Mistrovy oči magnetizovaly výstřih redaktorky! Tereza Kühnelová, Luboš Procházka, Lukáš Červený

Reportéři Tereza Kühnelová a Luboš Procházka, kteří pořídili nešťastnou fotku: Karel je vtipálek!

„Celá scéna s Karlem Gottem vznikla spontánně a v jeho hlavě. Měl za sebou velmi úspěšný koncert, měl tedy dobrou náladu a hýřil vtipem. A pobavit chtěl i diváky. Video jsme v nesestříhané formě zveřejnili proto, abychom Slavíka ukázali jako člověka, který má i ve svých letech neuvěřitelnou energii, stále dokáže ocenit krásu žen a má smysl pro humor. Právě o tom přece v řadě svých písní zpívá.“

Fotogalerie
7 fotografií