Jindy sluníčková Lucie Bílá nedokázala skrýt na vyhlášení ankety Český slavík 2014 bolest na duši. Stranila se, po zkoušce zůstala v zákulisí a nešla ani pózovat před objektivy na červený koberec. Když na ni zrovna nikdo nemluvil, pohroužila se do svých myšlenek a smutku. A i svou vítěznou řeč pojala striktně pracovně, bez obvyklé exhibice a vtipkování.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá se bojí o maminku: Vůbec to nezvládám, prší mi v duši Petr Soukup, David Turek, Jan Jedlička

Působila zkrátka jako tělo bez duše. „Nikdy se lidem nesvěřuji s věcmi, které bolí. Prožíváme velmi těžké chvilky, maminka na tom není dobře,“ přiznala Blesku slavice. „Jsem šťastná, že maminka přímý přenos ze Slavíků viděla, a to je pro mě důležité,“ prozradila Bílá, jejíž maminka leží v nemocnici, a Lucie se se sestřičkami dohodla, že jí pustí na pokoji televizi.

Paní Hana Zaňáková na začátku letošního února prodělala mozkovou příhodu, po které ležela dva týdny v kómatu ve střešovické nemocnici. Teď se její stav opět rapidně zhoršil a posunul do stadia, z něhož už podle Lucčina bratra Karla (51) není návratu. „Vůbec to nezvládám...“ přiznala Bílá. Největší oporou je prý sourozencům jejich otec, s nímž přitom Lucie neměla právě idylické vztahy.

Syrový výrok bratra Karla: Máma je na řadě!

Že si v sobě nosí trápení, prozradil jako vůbec první Lucčin bratr Karel Zaňák (51) do mikrofonu tv.blesk.cz. „Nevypadá to dobře. Řečeno zkráceně je máma ve špatném stavu. Lucka je s tím smířená. Život je i o smrti a ta se blíží každému z nás. Někomu dřív, někomu později. A máma je bohužel na řadě,“ prohlásil doslovně.

Píseň pro maminku na Slavíku Bílá zpívala smutnou skladbu Modi, kterou vybrala proto, že ji má maminka ráda. A ze slov písně doslova mrazilo: „Já věděla, kdy skoná, že přijde určitě, ta jeho sláva o nás, za všechno prožité…“

Fotogalerie
5 fotografií