Byla naivní a podlehla lásce k charismatickému skladateli. Pak prozřela a nerovný svazek náhle sama ukončila. „Od minulosti jsem se odstřihla,“ říká dívka. A pojala to doslovně – ofikala si totiž i vlasy!

„Kdybych se mohla vrátit k té mladé dívce, tak bych ji důrazně varovala, aby vše zůstalo v platonické rovině,“ upřesňuje Kateřina, že nejvíc ji trápí, že se skladatelem měla sexuální poměr. „Neuvědomovala jsem si následky,“ konstatuje s odstupem o svém vztahu s Hapkou.

Tvrdí, že jí u slavného milence, který byl starší o 48 let, nešlo o peníze. „Nikdy jsem si nárok na jeho dědictví nedělala. Je to absurdní! Měli jsme jen společného kocoura, jinak nic,“ stojí si za svým. Onu návštěvu v nemocnici, kdy měla svého (tehdy vlastně už bývalého) přítele nutit, aby podepsal papír kvůli dědictví, si podle ní někdo špatně vyložil. To bylo vše, co k tomu řekla.

Přitom ale podle svých slov chtěla kdysi kvůli Hapkovi v případě jeho smrti páchat sebevraždu. „Za ten výrok se stydím snad nejvíc,“ přiznává Kateřina. „Absolutně s ním nesouhlasím,“ dodává. Prý mluvila dřív, než myslela. Teď se chce od svých neuvážených výroků distancovat. Lituje i toho, že vztah s Hapkousi nenechali jen pro sebe. Má pocit, že jí zůstal vypálený cejch. Ráda by se ho navždy zbavila.

Fotogalerie
6 fotografií