„Vůbec nemám čas, jsem každý den do půlnoci na zkouškách v divadle,“ řekla včera Blesku ztlumeným hlasem herečka, která byla zrovna na zkoušce muzikálu Mamma Mia!. Představitelka Evíka ze Slunce, seno... v něm dostala jednu ze stěžejních rolí. Vedle toho hraje ve třech představeních ve svém domovském Studiu Ypsilon a občas hostuje i v Divadle Kalich, takže není divu, že je pořád v jednom kole.

Hladová Jarka:

Video
Video se připravuje ...

Noční Prostřeno Evíka ze Slunce seno: Kretchmerová dlabe v autě! David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan, Mirka Dvořáková

S takovým nepravidelným režimem a takzvaným vlčím hladem, tedy nárazovým přejídáním, si ale zadělává na velké zdravotní potíže. Nejčastějšími následky jsou nadváha, cukrovka, překyselení organismu, vysoký cholesterol a dna. Přestože teď nemá herečka o práci nouzi, měla by více dbát na životosprávu.

Vlčí hlad

„Vlčí hlad také může přijít po velkém stresu. Důvodem ale může být i špatné složení jídelníčku, například pokud vůbec nejíte vlákninu. V některých případech může být příčinou vlčího hladu i metabolická porucha,“ varuje nutriční terapeutka Věra Boháčková.

Před lety se herečka úplně stáhla do ústraní. Po nevydařeném vztahu a bolestivém rozchodu se obrátila na víru. A také se začala angažovat v nejrůznějších charitativních projektech.

Fotogalerie
11 fotografií