Romana Pavelková je na snímcích opět pořádně sexy. Do Česka poslala „trochu slunečna“, jak okomentovala fotku, na které ukazuje na bílé pláží svůj zadeček v plavkách. „Jen si plácnout,“ neváhali komentovat fanoušci foto Pavelkové.

Proti tomu by však nepochybně byl Milan Čížek, který svou novopečenou manželku vyvezl na Ari Atoll na Maledivách, kam se za hubičku rozhodně nedostanete.

Třicetiletá finalistka Miss ČR 2008 Pavelková se pak na Facebooku pochlubila i programem. To když si oblékla šaty se žraloky. „Dnes mám žraloky na šatech, zítra se se žralokama budu potápět. A když to přežiju, tak pošlu další foto,“ vzkázala česká kráska fanouškům. Přežila a pochlubila se dalšími snímky manželů Čížkových. 

Podívejte se na vide. Takhle Pavelková mluvila o svatbě. Prozradila, že utratili stovky tisíc:

Video
Video se připravuje ...

Silikonová Romana Pavelková: Nahá se už nikdy neukážu! Thomas Kruchina, hudba: freemusicarchive.org (“Osso” (by bueno.sair.es))

Svatební cestu si Pavelková se svým milým užívají plnými doušky. I když se neobešla bez problémů. „Ztratila jsem klobouk, v Praze na letišti nás vyvolávali a chtěli nechat. V Dubaji to samé a rovnou nás chtěli vyloučit z letu, když jsem se domáhala prostřednictvím manžela, že půjdu při přistávání na toaletu,“ napsala na sociální síť Pavelková, která se za Čížka provdala v říjnu v Kutné Hoře.

Fotogalerie
16 fotografií